Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 12. august 2010

En periode genoplivning klynge

Masser af perioden genoplivning hjem nåde nordkysten. Men en trist stor del af dem trækker på klassiske indflydelser, en trist afspejling af America's unge vokseværk, hvor langt mere interessant (i din ydmyge fortællers udtalelse, i det mindste) gotiske og tilhørende stilarter blev forbigået til fordel for skilling-a dusin, adstadig, upåvirkelig, Snoozy græsk indflydelse.

Af denne grund står dette parti periode opbyggelser langs Tower Road i særdeleshed.



Det centrale er denne lyst farverige, glade hjem, for slående gavle.





Det er omgivet af en trio af boliger i en forholdsvis sjælden stil, hvilket ikke synes at gå som helst ét navn. Det er ikke rigtig Tudor Revival, \ "Engelsk Medieval Cottage \" er mere en beskrivelse end et navn. \ "Cotswold Cottage \" indeholder nogle huse med samme slags bølget, curvy-kantet, crazy simulerede-stråtag, men det synes ikke at være tilstrækkeligt til den stil, mens jeg ville kalde den definition element i disse boliger . \ "Engelsk cottage \" eller \ "Medieval Revival \" kunne være så tæt som du får. Forventer man at se hobbitter der kommer ud af deres charmerende begrænser.

Edit: efter nogle yderligere forskning, er disse tre Storybook Style huse. Ikke overraskende i betragtning af deres charme, der er en hel hjemmeside og endda en bog, der afsættes til Storybook arkitektur. Forfatteren, helt op foran, ligesom jeg påstand om, at der bør være hobbitter på stedet.





Uanset de kaldes, de er fantastisk, en godbid for øjet.



Disse tre har også en fætter et par miles syd i Evanston.