Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 26. august 2010

Aftapning i 2009 Vintage

Bottling vin er en af disse dybt tilfredsstillende opgaver. Du har brugt måneder på slaving over en vin vintage og nu er det tid til at flaske frugterne af disse Arbejder. Når du er færdig, vil du have et par dusin attraktiv flaske lækker vin, som du lavet fra bunden.

Dette år har jeg lavet 6 gallon of California Barbera, Sangiovese og Sauvignon Blanc. De Barbera og Sangiovese er klare, stabile og klar til at blive aftappet. Den Sauvignon Blanc var stadig lidt uklar og havde brug for en anden reoler. Med hvidvin, er det meget vigtigt at flasken kun, når helt klar. Rødvin bør også være glimrende klar til korrekt præsentation, men en meget lille mængde bundfald i en rødvin flaske vil ikke aflede opmærksomheden fra en rødvin kan lide det vil med en hvid. Så Sauvignon Blanc bliver nødt til at vente til en anden dag.

Aftapning, er en af de letteste dele af vinen beslutningsproces. Corkers kan købes for $ 30, men et gulv stående vidunder for $ 100 er vel pengene værd, hvis du vil være aftapning en masse vin. Flasker kan genbruges (hjembringe alle de tomme flasker fra bryllupper og fester!), Men du skal købe nye propper. Vask flaskerne i en et-trins renser vask.

Du vil også ønsker at tilføje et par knuste Camden tabletter til vinen, før du tapper den på flaske. Camden tabletter ikke kun gøre enhver resterende gær gå sovende, de også forhindre oxidation. Dette er en reel trussel, når du er skubbet vin i en sifon rør.

Derefter skal du blot sifon vinen på flaske op til omkring 1 / 4 \ "under bunden af kork. Hvis du aftapning en masse vin, du ønsker at købe en af de kork fylde dimser på markedet. Dette vil virkelig gøre dit liv nemmere! Men en lille opsugning rør er også let at kontrollere og får gjort jobbet.

Så kork vinen og begynde at designe din vinetiketter!