Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 5. august 2010

APA Macam du?



WASHINGTON (AP) - FBI er ved at undersøge en hacker angreb på Citigroup Inc., der førte til tyveri af millioner af dollars, rapporterede The Wall Street Journal tirsdag.

Med henvisning til anonyme embedsmænd, rapporterede Journal, at hackere var forbundet med en russisk cyber bande. To andre edb-systemer, mindst en af forbundet til en amerikansk regering agentur, blev også angrebet.

Citigroup nægtet rapporten. \ "Vi havde ingen brud på systemet, og der var ingen tab, ingen kunde tab, ingen bank tab, \" sagde Joe Petro, administrerende direktør for Citigroup's sikkerheds-og efterforskningstjenester. \ "Enhver påstand om, at FBI arbejder en sag i Citigroup med snesevis af millioner af tab er bare ikke sandt. \"

Journal rapporterede, at angrebet på Citigroup's Citibank datterselskab blev opdaget i løbet af sommeren, selvom det kan være opstået op til et år tidligere. FBI, National Security Agency, arbejdede Homeland Security Department og Citigroup sammen for at undersøge angrebet.

Cyberkriminalitet er stigende bekymring for virksomhederne og den føderale regering, med præsident Barack Obama kalder det en af de \ "alvorligste økonomiske og nationale sikkerhedspolitiske udfordringer vi står over for som nation. \"

Obama ventes tirsdag at meddele, udnævnelsen af Howard A. Schmidt, en tidligere eBay og Microsoft udøvende, som regeringens cyber sikkerhed koordinator.