Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 27. oktober 2010

Forplumret CNMI Valg 2010

September 5, 2010

Dette er klassisk. Den Marianas Variety rapporterer, at guvernør Fitial vil udpege en advokat til at føre tilsyn i november amerikanske delegerede valg. AG Buckingham vil sandsynligvis få slapped med at overtræde Hatch loven og / eller andre overtrædelser. Hvem har tillid til, at enhver advokat tilknyttet den OAG eller Fitial ville have integritet til at overvåge et valg?

Guvernøren udpeget AAG Meaghan Hassel-Shearer, som var en advokat til CNMI valgkommission.

Den amerikanske statsadvokatens kontor skal overvåge dette valg. For meget lokale statslig indblanding har været dokumenteret i flere måneder - fra stævner arrangeret af CNMI regering kontorer oprindelige folk og Carolinian Anliggender til en hel liste med \ "begivenheder \" og \ "mødes og hilser \" sponsoreret af CNMI kabinetsmedlemmer og high- niveau statsansatte, hvoraf de fleste er Fitial udnævnte.

Den Marianas Variety rapporteret:
Buckingham sagde, at han allerede "anmodet føderale skærme til det kommende valg og gjort forsikringer om, at de vil have fuld og uhindret adgang til alle aspekter af valget."

Han tilføjede: "Jeg har ingen indvendinger mod [Kontoret for Offentlige revisor] undersøger mig, men snarere velkommen det, som de faktiske omstændigheder i denne sag, hvis disse kendes, vil fritage mig og Kontor Attorney General."

Buckingham sagde, at han er "overbevist om, at de faktiske omstændigheder," en gang undersøges, i sidste ende vil klare ham og hans kontor.

"Kontoret for Attorney General har ikke» godkendt «enhver kandidat til den amerikanske kongres i den kommende valg," tilføjede han.

"Ingen godkendelse af kandidat [Joseph James Norita] Camacho eller hans politiske parti enten mig, var Office of Attorney General, eller advokater eller ansatte i [siden] enten beregnet eller stillet," siger han.

"Dette fremgår af den video eller mine bemærkninger ved indsamling som på ingen måde udtrykt eller underforstået nogen godkendelse af kandidat Camacho eller nogen anden kandidat," tilføjede han.

"Jeg vil gerne gøre det krystalklart, at jeg ikke har godkendt [Camacho] og har ikke bedt nogen til at stemme på ham," Buckingham sagt.

"Politisk kandidater påstår godkendelse af [SIDEN] er ikke det samme som mig eller nogen fra vores kontor» godkende «en kandidat. Uautoriseret påstande om påtegning sker hyppigt i robuste og ikke-ejer-forældes valg, som er typisk for en sund demokratisk styreform, "sagde han added.Good spin, men e-mail og facebook poster modbevise hans udtalelser. Den OAG gjorde offentligt, og skriftligt, støtte Camacho. Har du se nogen facebook poster, hvor OAG inviterede kontor medlemmer til en Sablan, Borja eller Babauta rally eller begivenhed? Øh, nej.

Attorney General skal træde tilbage nu. Hans uærlighed og manglende integritet er åbenlys. Mener han, at fordi han recused sig fra valget emner folk vil tilgive og glemme. Du ved, ligesom de gjorde med massage-gate, pistol-gate, orlov-gate, parole-gate og ved og ved. Hans beskidte hænder skal blive fjernet permanent fra enhver retshåndhævende afgørelser.