Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

mandag den 11. oktober 2010

Home Remodeling Projekt af St John's Wood House i London

Opgradering eller ombygninger et hus er at designe et gammelt hus med den nye at få en ny udseende og mere moderne stil. Dette er projektet om St John's Wood House af Stephen Fletcher Arkitekter i London.This projekt var opgradering fra den tidlige victorianske rækkehus i St John's Wood. Projektet omfattede opgradering af forbindelsen mellem køkken og bag haven via en glaseret udvidelse med bi-kørsel døre.
Køkkenet er placeret på bagsiden af ejendommen, dette køkken er det centrale punkt i huset. skræddersyede køkken-enheder sidde på york sten flisebelægning, som løber ud i bag haven udenfor. Den strukturelle glastaget tilladelser rigelig dagslys og sollys ind i køkkenet og en mekanisk ekstern rullegardin hjælper med køling om sommeren months.This pejsestuen er en moderne element i en traditionel plads, en ny gips gesimser og vindue gerigt i overensstemmelse med den oprindelige tegning værelse.
det store soveværelse suite er blevet opgraderet og udvidet, herunder en ny japansk stil eg skydedøre, der fører til badeværelset, og lav-niveau eg Skuffeelementer diskret på højt niveau overskabe på begge sider af sengen. Nedenfor er en anden soveværelse suite er skabt på en anden etage med lignende lagerplads til hver side af sengen