Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

torsdag den 16. juli 2009

"Skyldig i vildledende den amerikanske offentlighed "?

Teksten "skyldig i vildledende den amerikanske offentlighed " var omtvistet i Lanham Act tilfælde Groden v. Random House, 35 USPQ2d 1547. IPBiz blev mindet om denne tekst, når du læser en højde af Dan Wetzel af den nylige Brock Lesnar hændelse i UFC:

Og så var den undskyldning. Lesnar ikke flip, han netop vendt skiftet tilbage til Vince McMahon's operation, hvor intet er for over toppen. Den UFC dog er reel, og det har forsøgt at positionere sig selv ikke som en blod sport, men den ene er baseret på sportsånd og gensidig respekt.

Som senator Byrd fra West Virginia sagde engang, hvem der kidding hvem?

** Husk Kimbo skiver? Fra en stilling ved Dustin James på CBSSports:

Når EliteXC foldet måneder siden, UFC formand Dana White offentligt havde udtalt, at den eneste måde EliteXC Heavyweight Kimbo skiver ville få et skud i UFC var, hvis han ønskede at konkurrere som en stoebt medlem på UFC's flagskib viser, The Ultimate Fighter.

Tja, ifølge Kevin Iole af Yahoo.com, det er præcis, hvad der er ved at ske. Dana White har angiveligt bekræftet, at Kimbo vises som en stoebt medlem på Spike TV's The Ultimate Fighter: sværvægtere, der er indstillet til at begynde at filme kort tid og vil funktionen tidligere UFC lyset Heavyweight mestre Quinton "krigsstien " Jackson og Rashad Evans som konkurrerende trænere .

En stor forandring i den 10. sæson af UFC virkelighed viser konkurrence er, at de 16 konkurrenter på The Ultimate Fighter: sværvægtere vil ikke nødt til at kæmpe for at sikre en plads i huset, ligesom i tidligere sæsoner. Dette skridt kunne have været gjort for at sikre, at skiver vil ikke blive tvunget til at kæmpe tidligt og vil holdes rundt for at medvirke til at øge ratings så meget som muligt.

Skive har ikke kæmpet i MMA konkurrence siden sidste EliteXC viser i oktober. Han var planlagt til at stå over for Ken Shamrock i de vigtigste begivenhed på kortet dog Shamrock var skåret under uddannelsen og blev tvunget ud af Bout. EliteXC embedsmænd derefter forvrænget at erstatte Shamrock og endte med at vælge relativ ukendt Seth Petruzelli. Petruzelli derefter i gang med at banke Kimbo ud foran et rekordstort 6,5 millioner seere i bare et spørgsmål om sekunder.


** IPBiz stillinger i tilknytning til Lanham Act tilfælde ->


Varemærke i "Bimbo "


Har kampagne annoncer for Proposition 71 krænker fair trade love?


Pinocchios for intellektuel ejendomsret professorer?

http://ipbiz.blogspot.com/2009/02/all-appellants-lose-at-cafc-in-kci-v.html