Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

søndag den 19. september 2010

Ny Google Buzz API funktioner, herunder en haveslange

Det har været mindre end en måned siden vores sidste lanceringen, men vi kunne ikke sidde stille så vi i dag er annoncerer tre nye funktioner. Vi mener, at disse vil hjælpe udviklere skabe dybere og mere engagerende brugeroplevelser.

Først ville vi gøre firehose erfaring til rådighed for dem, der ikke har de nødvendige server ressourcer til at støtte, at mængden af trafik. Så vi har opbygget en "haveslange" det er en stikprøvekontrol af offentlige Google Buzz stillinger med en forespørgsel sats, kommer under den frie kvote for Google App Engine. Som sådan vil mange flere udviklere kunne nemt få deres hænder beskidte på denne store kilde til real-time data.

For det andet har vi oprettet en API til at returnere mennesker er forbundet med en bestemt aktivitet forespørgsel. Det er, kan du nu søge efter folk, der har for nylig oprettet en offentlig stilling, der omfatter en vilkårlig streng eller beslægtede geo-placering. For eksempel, hvis du ønskede at se de mennesker der er forbundet med Red Sox nær Fenway Park kan du bruge denne URL til JSON svar.

For det tredje har vi nu brugerne mulighed for at opdage og udforske indhold relateret til en bestemt stilling. Med denne nye API, kan udviklere nu få adgang til og leverer Google-søgeresultater relateret til emnet i denne post. For eksempel, i betragtning af dette indlæg om Coworking Day kan du tilføje '/ @ tilknytning «til udgangen af selvet link for at få denne JSON svar af relaterede links. Cool, huh?

Som altid er disse funktioner dokumenteret i flere detaljer om Google Buzz API dokumentation site. Venligst swing ved Developer Forum, og lad os vide hvad du synes!

Af Eric Steinlauf, Buzz Google Team

Foto kredit: Nandhp, anvendt under Creative CommonsAttribution-Share Alike 3,0 Unported licens.