Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 31. december 2008

IDF Opsendelser YouTube Gaza Channel

 Picture 1
� Midt i sin Gaza operationer, IDF er på vej ind i endnu en konflikt zone: Internettet. Den israelske hær meddelte i går at skabe sin egen YouTube kanal , hvor det vil formidle optagelser af præcision bombningen operationer i Gaza striben samt støtte distribution og andre optagelser af interesse for det internationale samfund.

Awesome, men det kommer med en nedtur. Jihad fejle YouTube har fjernet nogle af de "Operation Støbte Bly" videoer. Vi ved alle, hvor YouTube opererer. Pro terrorisme vids ok, anti-terrorisme vids ikke ok.

Vi er trist, at YouTube har taget nogle af vores eksklusive optagelser viser IDF's operationelle succes i drift Støbte Bly mod Hamas ekstremister i Gaza striben. Da staten Israel igen står over for dem, der ville se det ødelagt, er det bydende nødvendigt, at vi i IDF vise verden det onde mod os og vores bestræbelser på at stoppe den. Det er også værd at bemærke, at en af videoerne fjernet havde det højeste antal hits (over 10.000) på tidspunktet for dets fjernelse.