Facebook, Myspace, Messenger, E-bay combo platform

onsdag den 25. juli 2007

Uganda skateboarding

Uganda Skate Fest
Så sker det. Vi holder fest til støtte for Uganda Skateboard Union. Kom i Cph Skatepark den 28. juli fra klokken 22 til 5 om natten og tag let slidt udstyr, penge til øl og tombola samt dine flotteste Balkan dansesko med.

Uganda Skateboard Union?
Som navnet antyder handler det om skateboarding i Afrika. Unionen omfatter indtil videre kun en enkelt lille skatepark i en forstad til hovedstaden Kampala, men de har tænkt sig at udvide projektet til andre byer, hvis de får støtte nok. Ungerne dernede er vilde med at skate, men udstyret koster penge og bliver hurtigt slidt, så de har brug for brædder, hjul, kuglelejer, skruer, kingpins, trucks, sikkerhedsudstyr og sko.

Hvordan kan du hjælpe?
En halv kubikmeter containerplads til Uganda koster 5000 kroner. Du hjælper ved at donere udstyr til containeren. Udstyret skal helst være så nyt som muligt. Du støtter også ved at købe bajere og tombola-lodder til festen. Pengene går til at betale for containerpladsen.

Skaterne dernede spørger også efter kassettebånd med skatemusik. Så hvis du er en af de få, der stadigvæk har en båndoptager, så lav det vildeste mixbånd og tag det med.

Hvordan finder du festen?
Festen holder vi i samarbejde med Cph Skatepark, og det er også der, det foregår. Adressen er: Enghavevej 80 på Vesterbro i København. Du skal ind gennem bagindgangen. Den finder du ved at fortsætte ned ad Enghavevej, hvis du kommer fra Enghave station, og så dreje ind til højre første gang du kan. Hold til højre indtil du rammer bagindgangen til hallen. Du kan ikke undgå at finde det.

Hvad sker der til festen?
DJ Bichi kommer og spiller. Han er skater og en af gutterne fra Blue Foundation. Bichi er en del af det akustiske balkanband ”De Døde Heste”, der også spiller op til arrangementet. Desuden kommer der et par ekstra ikke endnu fastlagte DJ´s. Så er der selvfølgelig øl, sprut, en tombola, hvor du kan vinde spændende præmier og en generel venlig atmosfære.


Håndværker - colic-help - skateboard - norse myth - short story